KWB-Stelen, SOS Stelen en de ouderraad van onze school slaan opnieuw de handen in elkaar en zijn zeer content U volgend programma te mogen voorstellen.

VRIJDAG 27 september: vanaf 19.00 u KERMISAVOND met BBQ op z’n Stelens

Na het succes van vorige jaren en op vraag van velen blijft de traditie: bakharing, ribben, saté’s en worst op de gril. Zonder al te veel toeters en bellen, wel de sfeer zoals weleer. Schuimende pinten of een blauwe Chimay (dankjewel KWB!) staan op U te wachten.

Als je zeker wil zijn van jouw visje of vleesje kan je vooraf reserveren bij Jef in de winkel.

Eindelijk opnieuw een kans om bij te praten en met uw buren en te filosoferen over de toekomst van ons dorp! Bent u nieuw in Stelen? Dan is dit een gelegenheid om ons en de warmte (hopelijk toch) van ons gezellige gehucht te leren kennen.

ZATERDAG 28 september:

28 ste APOLLONIAJOGGING

Al voor de 28ste keer schotelen we tijdens de kermisloop een afwisselend parcours door ons kleine gehuchtje voor, gekruid met de gebruikelijke gezelligheid

Uit te kiezen: 4,8 of 12km. En voor de habitués: we werken aan een aangepast parcours!

OOK DIT JAAR: 1MIJL LOOP voor alle kinderen tussen 7 en 14 jaar en G-atleten: als bekroning voor al het gelaten zweet tijdens het “ONE-MILE-A-DAY”-project van onze school dagen we hen uit om deze afstand te wandelen of lopen onder luide aanmoediging van het publiek.

Doorlopend is er de ganse namiddag kinderanimatie, barbecue & friet. Uiteraard is ons terras geopend voor iedereen.

8ste AMBIANCE-CAFE:

Vanaf 18.30u: Kindershow

We laten de toekomst van ons dorp de avond op gang trekken.

Moet Clown Tommy nog voorgesteld worden? Maffe goocheltruuks, dansen en ….gaan met die banaan! Alle kinderen tussen 1 en 99 jaar worden verwacht

DJ Tuur belooft te zorgen voor een naadloze overgang naar onze “headliner” van dit jaar:

21.30u – 23.30u: De Nootoplossing:

De nootoplossing

Na een pauze van een jaar steken ze opnieuw het kanaal over! Als we hen toch nog moeten voorstellen: Het concept is nog steeds doodeenvoudig: deze levende jukebox heeft een ruim aanbod aan originele en bekende meezingers ter beschikking. De 3 muzikanten van De Nootoplossing spelen en zingen de nummers samen met het publiek. Om iedereen de kans te geven uit volle borst mee te zingen, worden de teksten van de liedjes op een groot scherm geprojecteerd. Er is geen vaste playlist, iedereen kan mee bepalen welke nummers gespeeld gaan worden. Ambiance gegarandeerd (www.denootoplossing.be)


DJ Wie ??

Discobar DEL TURO

staat in het geheugen van menig Stelenaar gegrift en gebeiteld. Een avond lang onvervalst en sterk gekruid kermisplezier. Herinner je je nog de pruikenparade? Na een aantal jaren zijn we heel blij hem opnieuw te mogen verwelkomen in onze kermistent.


ZONDAG 29 september:

KERMISCAFE:

vanaf 14.00 uur

In de tent is ons café (en hopelijk ook terras) geopend: gezellig bijbabbelen met de buurvrouw, trappistjes met de familie, een frietje steken, een wandeling(etje) langs de kermis, ……meer moet dat niet zijn. Dit jaar doen we dit in het gezelschap van onze buren: De Flierefluiters.

Hopelijk is er nog een beetje goed weer over, zo is de kermissfeer compleet. (Tenminste als jij er ook bij bent!)


MAANDAG 30 september:

Zettersprijskamp:

14.00 uur in café Luyten

Vogelpik:

Inschrijven vanaf 19.00 uur in café Luyten: Tradities zijn er om te koesteren. Benieuwd of die SOS’ers nog zo behendig zijn met hun fiets als wel eens beweerd wordt aan één of meerdere tapkast! Uiteraard zijn ook niet werpers meer dan welkom om samen de editie 2019 van Stelen Kermis af te sluiten.

Openingsuren frituur:

zaterdag 16-22 uur, zondag vanaf 15 uur, maandag vanaf 16 uur.