VRIJDAG 24 september:

Vanaf 19.30u iedereen welkom

KERMISCAFÉ:

Iets te eten? Nu Jef en Suzanne genieten van hun welverdiende rust moesten we op zoek naar alternatieven om ons van voldoende calorieën te voorzien op de vrijdagavond voor de kermis. Aangezien het Coronabeestje ook nog steeds om te hoek loert hebben we met de organisatie er voor gekozen om onze friturist een extraatje te gunnen en hem al vanaf vrijdag zijn zaak voor ons te laten openen. Voor de Horeca waren het immers ook erg lastige jaren.

viering 60-jarig bestaan KWB-Stelen

KWB-Stelen maakt van de gelegenheid gebruik om haar leden te eren omdat het 60-jarig jubileum in 2020 niet kon doorgaan. Alle leden van KWB-Stelen worden getrakteerd op een hapje en een drankje. Weliswaar is sowieso iedereen welkom op deze avond van het kermiscafé.

20.30u – 23.30u: De Nootoplossing:

De 3 muzikanten van De Nootoplossing spelen en zingen de nummers samen met het publiek. Om iedereen de kans te geven uit volle borst mee te zingen, worden de teksten van de liedjes op een groot scherm geprojecteerd. We vroegen de mannen van de Nootoplossing dit jaar om ons op voldoende wijze in de sfeer van de kermis te brengen. Wij twijfelen er al zeker niet aan dat hen dit zal lukken. Komen jullie ook?

ZATERDAG 25 september:

29ste APOLLONIAJOGGING

Al voor de 29ste keer schotelen we tijdens de kermisloop een afwisselend parcours door ons kleine gehuchtje voor, gekruid met de gebruikelijke gezelligheid. Al zijn er om dit te kunnen organiseren ook restricties. Zo zal de grote jogging niet doorgaan als wedstrijd op zaterdag 25/09. Er zal een alternatieve vrij te lopen natuurloop worden ingericht van 5 of 12km. De mensen die alsnog graag op zaterdag deze parcours willen lopen zijn weliswaar van harte welkom om na hun inspanningen verfrissing te zoeken bij een drankje in de parochiezaal.

WEL DIT JAAR ALS WEDSTRIJD!!!:

100m voor kinderen tot 7 jaar + 1MIJL LOOP voor alle kinderen tussen 7 en 14 jaar en G-atleten: als bekroning voor al het gelaten zweet tijdens het “ONE-MILE-A-DAY”-project van onze school dagen we hen uit om deze afstand te wandelen of lopen onder luide aanmoediging van het publiek.

Doorlopend is er de ganse namiddag kinderanimatie met onder meer onze wereldberoemde clown Tommy, diverse randanimatie en ook zal de frituur open zijn aan de parochiezaal. Bij goed weer zal ook een terras geopend zijn aan de parochiezaal.

9ste AMBIANCE-CAFE:

20.30u – 23.30u: The Legacy:

Altijd al gedroomd om echte rocksterren uit de jaren 60 te ontmoeten? Dan kom je met de groep van The Legacy alvast erg dicht in de buurt. Tijdens deze avond worden we met zijn allen terug gekatapulteerd naar de jaren 60 en volgende. Nostalgie en ambiance verzekerd! En wie herkent de BS (Bekende Stelenaar) in de groep?

ZONDAG 26 september:

Eentje drinken bij de Luyten:

Mits het ontbreken van een heuse kermistent met terras gaan we bij grote uitzondering als organistoren er dit jaar op zondag de blok op leggen. We gaan met de kinderen en familie genieten van een uitstapje naar de kermis om vervolgens bij de Luyten een frisse pint of een warme koffie te drinken. Voor wie geen pintje of koffie lust, is er gelukkig ook wat anders te verkrijgen.

MAANDAG 27 september:

Vogelpik per fiets:

Inschrijven kan vanaf 19.30 uur in café Luyten: Tradities zijn er om te koesteren. Benieuwd of die SOS’ers nog zo behendig zijn met hun fiets als wel eens beweerd wordt aan één of meerdere tapkast! Of zouden de boeren met landelijke Gilden eens een worpje durven wagen? Of misschien verbazen de vrouwen van FERM ons ferm met de hoogste score? En uiteraard zijn ook niet-werpers meer dan welkom om samen de editie 2021 van Stelen Kermis af te sluiten.

Openingsuren frituur:

Vrijdag 19.30u – 23.00u aan de Parochiezaal
Zaterdag 17.00u – 22.00u aan de Parochiezaal
Zondag vanaf 15.30u in het dorpscentrum
Maandag vanaf 16.00u in het dorpscentrum