VRIJDAG 23 september:

Vanaf 19.30u iedereen welkom

KERMISCAFÉ en frituur:

Iets te eten? Nu Jef en Suzanne genieten van hun welverdiende rust moesten we op zoek naar alternatieven om ons van voldoende calorieën te voorzien op de vrijdagavond voor de kermis. Aangezien het Coronabeestje ook nog steeds om te hoek loert hebben we met de organisatie er voor gekozen om onze friturist een extraatje te gunnen en hem al vanaf vrijdag zijn zaak voor ons te laten openen. Voor de Horeca waren het immers ook erg lastige jaren.

20.30u: Live optreden: CartoucheZATERDAG 24 september:

14.00u: 30ste Apolloniajogging met terras

Al voor de 30ste keer schotelen we tijdens de kermisloop een afwisselend parcours door ons kleine gehuchtje voor, gekruid met de gebruikelijke gezelligheid.

Kinderanimatie tot 18u30

20.30u – 23.30u: De Nootoplossing:

De 3 muzikanten van De Nootoplossing spelen en zingen de nummers samen met het publiek. Om iedereen de kans te geven uit volle borst mee te zingen, worden de teksten van de liedjes op een groot scherm geprojecteerd. We vroegen de mannen van de Nootoplossing dit jaar om ons op voldoende wijze in de sfeer van de kermis te brengen. Wij twijfelen er al zeker niet aan dat hen dit zal lukken. Komen jullie ook?

23.30u:Afsluiting Kermisbal door DJ Sander

ZONDAG 25 september:

Eentje drinken bij de Luyten:

Mits het ontbreken van een heuse kermistent met terras gaan we als organistoren er dit jaar op zondag de blok op leggen. We gaan met de kinderen en familie genieten van een uitstapje naar de kermis om vervolgens bij de Luyten een frisse pint of een warme koffie te drinken. Voor wie geen pintje of koffie lust, is er gelukkig ook wat anders te verkrijgen.

MAANDAG 26 september:

Vogelpik per fiets:

Inschrijven kan vanaf 19.30 uur in café Luyten: Tradities zijn er om te koesteren. Benieuwd of die SOS’ers nog zo behendig zijn met hun fiets als wel eens beweerd wordt aan één of meerdere tapkast! Of zouden de boeren met landelijke Gilden eens een worpje durven wagen? Of misschien verbazen de vrouwen van FERM ons ferm met de hoogste score? En uiteraard zijn ook niet-werpers meer dan welkom om samen de editie 2021 van Stelen Kermis af te sluiten.

Openingsuren frituur:

Vrijdag 19.30u – 23.00u aan de Parochiezaal
Zaterdag 17.00u – 22.00u aan de Parochiezaal
Zondag vanaf 15.30u in het dorpscentrum
Maandag vanaf 16.00u in het dorpscentrum