Locatie

Inschrijvingen

Parochiezaal Stelen | Stelen 77 | 2440 Geel


Parcour 100m

Het 100m parcours start in de straat Stelen vanaf 't Gerust Geweten tot aan de parochiezaal.

Parcour One Mile

Het parcours van de 1mijl loopt doorheen de straten Stelen, Ploegstraat en Sint Apolloniastraat.


Dit impliceert dat op ZATERDAG 25 SEPTEMBER TUSSEN 15.00u EN 16.30u de straten die conflicteren met het parcours verkeersvrij zullen zijn.
Voor inwoners die op of binnen de lus van het parcours wonen zal tijdelijk geen verkeer mogelijk zijn. Wij voorzien een grote parking op de weide rechts in Klavet (bij uitrijden van het dorp). Mogen wij u vragen om uw wagen daar achter te laten of te parkeren indien u tijdens de namiddag het dorp dient te verlaten of terug keert naar huis?

Indien deze regeling voor U grote praktische problemen veroorzaakt, neem dan even contact op met Kris Lievens (0473 50 49 30 - kris1.lievens@telenet.be) of op voorhand met onze wijkagent (Yves Helsen 0478/759553 - Yves.Helsen@police.belgium.eu ) zodat we samen voor uw probleem een oplossing kunnen uitwerken. Immers niet begeleid verkeer in het parcours kan gevaarlijke situaties opleveren voor deelnemers en vrijwilligers!
Nogmaals onze excuses voor deze uitzonderlijke situatie en alvast dank voor uw begrip.

Parcour 5km (vrije natuurloop)

De grote jogging met 5km zal als natuurloop vrij gelopen worden tijdens het ganse weekend op een bewegwijzerd parcours.

Parcour 12km (vrije natuurloop)

De grote jogging met 12km zal als natuurloop vrij gelopen worden tijdens het ganse weekend op een bewegwijzerd parcours.